Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging New York Pizza in Zeewolde

Op maandag 26 maart heeft ondernemer Rick Vrakking een nieuwe vestiging van New York Pizza geopend in Zeewolde. Dit is de tweede vestiging die hij opende, nadat hij eerder NYP Dronten op de kaart zette.

Ruim 7 maanden geleden ontstonden de eerste gesprekken tussen Rick en New York Pizza, waarin zijn doelen en dromen zijn besproken m.b.t. het opstarten van een nieuwe vestiging.

Rick zag zijn toekomst met een tweede vestiging te Zeewolde. Echter moesten eerst de resultaten van zijn huidige winkel verbeterd worden. In samenspraak met het hoofdkantoor van New York Pizza en de inzet van Rick is in 5 maanden de vestiging te Dronten financieel gezonder, operationeel efficiënter en zelfstandig gemaakt.

Rick was klaar voor een volgende stap.

“Het is een mooi traject waar wij bijzonder trots op zijn”, vertelt William Witvoet namens het hoofdkantoor. Extra bijzonder is dat Rick is opgegroeid in Zeewolde en de buurt goed kent. New York Pizza wil graag samen met local hero’s aan de slag voor het beste resultaat van de onderneming, wat hier ook het geval is. “Een ondernemer die de buurt en de lokale mensen kent, zorgt voor meer bekendheid en directe aansluiting bij de lokale bevolking”.

×