Nieuwe vestiging Runnersworld in Hoogeveen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

hoogeveen runners
Hardloopketen Runnersworld heeft een nieuwe vestiging geopend in Hoogeveen. De winkel van 190 m² is de 27e vestiging van de keten en is gericht op een goede service, ook aan niet-klanten.

Eigenaren Martin Luteijn en Lamko Hulzebos zijn enthousiast over de locatie van de nieuwe Runnersworld aan de Schutstraat in het centrum van Hoogeveen. “Daar zijn we goed bereikbaar en weten mensen ons altijd te vinden”, aldus de ondernemers.

Beide heren willen niet alleen in de winkel garant staan voor goede service en professioneel advies, ook willen ze klanten buiten de winkel van dienst zijn. “We zijn bijvoorbeeld van plan bedrijventeams samen te stellen en we hebben een marathonlopersgroep opgericht om ervaringen uit te wisselen en gezamenlijk internationale wedstrijden te bezoeken. Verder zijn Lamko en ik allebei gecertificeerd sportmasseur en -podoloog. Kamp je met een hardloopblessure, dan kun je dus ook bij ons terecht.”

Runnersworld, onderdeel van Euretco, is de marktleider in hardloopspeciaalzaken in Nederland. Euretco is naast het moederbedrijf van Runnersworld ook de eigenaar van concepten zoals Intersport, Libris, Blz. en Decorette.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class