Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging Tosti Club in Spar Otterlo

De nieuwe shop-in-shop locatie van The Tosti Club is op 5 mei jl. geopend in de SPAR van Leijenhorst in Otterlo. Johan en Sharon zijn blij dat ze de tosti’s nu in hun winkel kunnen aanbieden. ‘’Voor de tosti’s van de SPAR in Otterlo, fiets je graag een blokje om’’, aldus de Johan en Sharon.
Meerderheidsbelang in The Tosti Club

In 2020 nam SPAR een meerderheidsbelang in The Tosti Club. De supermarkt breidt op deze manier zijn marktaandeel in de branche ‘foodservice’ uit. “De tosti’s van The Tosti Club zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn bovendien een typisch Nederlands product. Als het aan mij ligt, groeit de tosti uit tot één van onze ‘signature products’, net zoals de rookworst dat is voor de Hema”, aldus John van de Ent, CEO SPAR.

SPAR heeft de focus gelegd op groei. Dit willen zij bereiken door het openen van meerdere shop-in-shops. “Omdat wij zowel investeren in onze eigen franchiserestaurants als in shop-in-shop binnen de SPAR winkels, ontstaat er merkherkenning. Het product, de kwaliteit en het verhaal worden steeds belangrijker. The Tosti Club heeft een internationale uitstraling en daar hoort het versterken van het succesverhaal zeker bij”, aldus John.

Duurzaam

Ook wordt er samengewerkt met Too Good To Go. Zij maken maaltijdboxen die voedselverspilling tegen gaan. Door de samenwerking kan de voedselverspilling binnen The Tosti Club worden teruggedrongen tot minder dan 5%. De korstjes die overblijven worden gedoneerd aan lokale kinderboerderijen. Het brood dat overblijft, wordt verkocht tegen een lagere prijs.

×