Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging van Kwalitaria in Leusden Zuid

Op zaterdag 24 september wordt er een nieuwe Kwalitaria in Leusden Zuid feestelijk geopend. De afgelopen maand heeft de eigenaar Subash Mainali zijn eerste klanten al bediend. Samen met zijn vrouw en ouders zorgen ze voor alle zaken binnen deze vestiging. Dit maakt de Kwalitaria in Leusden Zuid een typische familiezaak.

Dat dit goed werkt is voor de nieuwe franchisenemer geen verrassing. Zo heeft Subash Mainali al eerder samen met zijn familie een sushirestaurant beheerd. Ook de overstap van sushi naar snacks smaakt naar meer. “Het bevalt goed. Het zijn producten van goede kwaliteit, waarbij ook aandacht is voor duurzaamheid. Bovendien is er veel variatie in het assortiment. Zo bieden we ook diverse belegde broodjes en maaltijdsalades aan.”

Openingsactie

Aankomende zaterdag is het tussen 14.00 en 15.00 uur dan ook feest bij de Kwalitaria Leusden Zuid. Er worden gratis frietjes uitgedeeld in ruil voor een leuk gesprek. “We kijken ernaar uit om op deze middag veel buurtbewoners te ontmoeten,” aldus Mainali. De nieuwe Kwalitaria gaat zich onderscheiden door “een combinatie van goede kwaliteit en een vriendelijk team van medewerkers, waardoor iedereen zich altijd welkom voelt.” Deze Kwalitaria is 7 dagen per week geopend met de mogelijkheid om op locatie te eten, eten af te halen en binnenkort ook te laten bezorgen. Mainali besluit: “Ik ben ervan overtuigd dat we dit ook samen tot een succes maken.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×