Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging voor Bad in Beeld

Sanitair formule Bad in Beeld verwelkomt een nieuwe vestiging in Groningen: BadkamerXXL. De showroom is gevestigd in het lokaal bekende Woonforum Vesta. De showroom van Badkamer XXL is onderdeel van de webshop Badkamerxxl.nl. Deze shop biedt een compleet aanbod voor badkamers en sanitair. BadkamerXXL heeft gekozen om aan te sluiten bij Bad in Beeld om te profiteren van sterke inkoopcondities en aantrekkelijke bonussen.

De klant centraal
Persoonlijke benadering staat bij BadkamerXXL hoog in het vaandel. In alles wat zij doen, zie je dit terug. ‘Bij de inrichting van de showroom hebben we gekeken naar dé manier waarop we de klant het beste kunnen helpen met inspireren. De showroom is overzichtelijk qua formaat waardoor alles heel efficiënt is ingericht,’ aldus mede eigenaar Anton van Rooij.

Bad in Beeld is een sterk groeiende soft franchiseformule met 44 vestigingen. De formule maakt onderdeel uit van IGM en is gericht op het middensegment van de badkamerbranche. Bad in Beeld is een samenwerkingsverband voor zelfstandige ondernemers in de badkamerbranche. Ondernemers kunnen hun inkoopkracht bundelen, wat hen in staat stelt om competitieve prijzen in de markt neer te zetten. Bad in Beeld biedt haar leden diverse marketingdiensten aan met behoud van eigen identiteit.

×