Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe ondernemer voor Campermakelaar.nl

Per 1 maart sluit een nieuwe ondernemer zich aan bij Campermakelaar.nl. De heer Warner Breman zal het team van Campermakelaar.nl gaan versterken. De regio Noord-Holland Zuid valt onder zijn hoede. In februari startte ondernemer Rinus Rubrech al bij Campermakelaar.nl om de regio Utrecht onder zijn hoede te nemen.

De tweedaagse starters training die Campermakelaar.nl biedt heeft Warner Breman al succesvol afgerond. “Na 26 jaar was ik eraan toe om iets anders te gaan beginnen. De filosofie van Campermakelaar.nl sprak mij enorm aan waardoor ik besloot contact met ze op te nemen. Ik heb er zin in om aan de slag te gaan”, aldus de nieuwe ondernemer, Warner Breman.

Onderscheidend

“De expertise van Campermakelaar.nl is erg belangrijk. Iedere camper is alleen al door de inrichting uniek, dat is een duidelijk verschil met bijvoorbeeld de automarkt. Daarnaast biedt Campermakelaar.nl goede ondersteuning bij de marketing, waardoor de campers bijvoorbeeld al op 200 website worden aangeboden”, aldus de heer Rob van Loosbroek.

×