Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe website en nieuwsbrief De Nationale Franchisegids

05 november 2013

U ziet het: denationalefranchsiegids.nl heeft een nieuwe opzet gekregen. Nieuw is dat o.a. social media en Google maps volledig geïntegreerd zijn in de website. “Er is ruim een jaar aan voorbereiding hieraan vooraf gegaan, “ aldus projectleider Tim Hazekamp. “Alleen al aan content ging het om ruim 10.500 pagina’s, nog afgezien van alle functionaliteiten en koppelingen met bestelmodules, CRM en het ledenportaal. De nieuwe website en nieuwsbrief stelt ons nog beter in staat om specifieke voorkeuren van wie dan ook door te voeren en snel op nieuwe ontwikkelingen te reageren.”

Reageer en win twee vliegtickets!
Alhoewel er natuurlijk nog ’puntjes op de i’ geplaatst moeten worden zijn wij nu al benieuwd naar uw mening. Graag nodigen wij u uit om uw bevindingen aan ons te laten weten via deze pagina. Ter verhoging van de feestvreugde maakt u dan kans op twee vliegtickets naar o.a. Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Nice en Venetië.

De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt in de nieuwsbrief van De Nationale Franchise Gids waarvoor u zich hier kunt inschrijven.