Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe website PostMasters live

Postmasters website
Onlangs is de nieuwe website van PostMasters “www.postmasters.nl” live gegaan. “Met de nieuwe website is de nieuwe, frisse huisstijl volledig doorgevoerd in alle uitingen en komt beter naar voren waar de winkels van PostMasters voor staan: een frisse blik, een betrouwbare partner en altijd gericht op de beste oplossing voor print en drukwerk, marketing materialen, verzenden en koeriersdiensten”, aldus franchisegever Thomas van der Lubbe.

“De behoefte aan winkelinformatie was enorm gestegen, met de sterke groei van ons franchise netwerk. Wij zijn zeer blij met de nieuwe website, aangezien deze de bezoeker heel snel informatie geeft over producten en diensten en een stuk interactiever is. De bezoeker kan snel een prijs zien of offerte opvragen bij zijn vestiging. In een tweede fase zal de interactiviteit nog verder verhoogd worden, door een webshop.” Daarnaast kunnen de meeste vestigingen van PostMasters ook gevolgd worden via Twitter en Facebook.

Met de nieuwe website is PostMasters klaar voor de verdere groei van haar PostMasters franchise netwerk en kan zij de huidige vestingen beter ondersteunen.

dinsdag 5 april 2011.