Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe winkel BRAM’S Gourmet Frites Euroscoop Schiedam

BRAM’S Gourmet Frites opent vrijdag 13 juli een nieuwe vestiging op het Euroscoop plein in Schiedam. De opening wordt met De BRAM’S Experience Day gevierd, waar potentiële klanten de producten en de sfeer kunnen uitproberen. Deze nieuwe vestiging heeft in totaal 178 zitplaatsen, 78 binnen en 100 op het terras buiten. Daarmee is dit tot nu toe de grootste vestiging van BRAM’s Gourmet Frites.

De look van de nieuwe vestiging

Er is gekozen voor een industriële en strakke look, tevens is dit de look die in veel andere BRAM’S vestigingen geldt. De franchisenemer Sadik Eksi verklaart het volgende: ‘Er is een brede keuze aan producten waar de klant uit kan kiezen, hier hebben wij voor gekozen omdat wij dicht bij de Euroscoop bioscoop zitten en hier ook diverse films voor een divers publiek worden gedraaid. Divers publiek betekend een diverse vraag, hierop spelen wij dus in.’ De vestiging van BRAM’S heeft tevens vaak acties in samenwerking met Euroscoop.

Het concept van BRAM’S

Tijdens de Experience Day van deze BRAM’S Gourmet Frites vestiging kunnen bezoekers vragen stellen aan het BRAM’S personeel over het bedrijf en de achtergrond. Ook kunnen de bezoekers tijdens deze testdag zelf frites maken met de hulp van een chef.

Over BRAM’S

BRAM’S Gourmet Frites is een onderdeel van Bram Ladage. In 1967 is Bram Ladage begonnen met een kraampje op de markt van Rotterdam. Inmiddels is het ontwikkeld tot marktleider in Nederland met meer dan 30 vestigingen in Nederland.

×