Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe winkeldirecteur Albert Heijn maakt managementteam compleet

Het managementteam van Albert Heijn is vanaf 1 september weer compleet. Vanaf dat moment zal Sonja Boelhouwer zich aansluiten als directeur winkels bij Albert Heijn. Zij is daarmee de opvolger van Cees van Vliet, die na een dienstverband van 25 jaar in juli zal vertrekken.

Sonja Boelhouwer is een bekende binnen Ahold Delhaize waar ze al twintig jaar actief is. Sinds 2017 werkt ze voor de Amerikaanse supermarktketen Stop & Shop. Daarvoor bekleedde ze functies bij Giant’s, Albert Heijn en Etos.

Functie Van Vliet opgeknipt

In een korte reactie aan Distrifood laat Cees van Vliet weten dat hij ‘na 25 geweldige jaren bij dit mooie bedrijf, geen onderdeel uit te maken van deze nieuwe fase. Zo krijgt een nieuwe generatie intern opgeleide leiders de ruimte en ga ik mij vanaf 1 juli, na een goede overdracht, oriënteren op een nieuwe toekomst en wat die gaat brengen.’ De functie die Van Vliet bekleedde zal in de nieuwe directie opgeknipt worden. Boelhouwer volgt Van Vliet op en eerder werd Marco van Grinsven al benoemd tot directeur distributie & transport.

Een week geleden kondigde Albert Heijn de vernieuwing van het managementteam aan. Dit team kent in de nieuwe samenstelling elf leden en staat onder leiding van Marit van Egmond. Met de vernieuwing van het managementteam wil Albert Heijn kortere lijnen realiseren voor snellere besluitvormingen en ‘flexibeler en klantgerichter’ werken.

 

×