Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nog 14 plaatsen beschikbaar voor Het Nationale Franchise Congres 2021

Met nog twee weken te gaan tot Het Nationale Franchise Congres zijn er nog slechts 14 plaatsen beschikbaar voor hét netwerk event voor franchisegevers. Ook dit jaar vindt het congres plaats op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor twee sessies met keuze uit 5 verschillende workshops en twee seminars, voorbeelden hiervan zijn ‘ondernemers werven’ en een College Tour met Marcel Slaghekke. Klik hier voor een totaaloverzicht.

De seminars worden verzorgd door Ruud van Munster (DA Drogisterijen), Marcel Slaghekke (Carrière Uitzendbureau en HappyNurse) en dagvoorzitter Meike de Jong (RTL Nieuws). Tijdens de seminars kunnen bezoekers rekenen op een presentatie van ongeveer 45 minuten, waarna er voldoende tijd is voor vragen en interactie.

“Er bestaat grote belangstelling voor het congres, er zijn dan ook nog maar een aantal entreekaarten beschikbaar”, aldus organisator Tim Hazekamp. “Ieder jaar weer is het Congres dé plek voor franchisegevers om met elkaar te praten over de branche en alle lopende uitdagingen.”

Thema dit jaar is ‘Leiderschap’. Dit onderwerp zal door de dag heen vervlochten zijn, en zal ook aan bod komen in de workshops en de seminars. Ook zullen de sprekers (Lizan van der Pol, Ruud van Munster en Marcel Slaghekke) vertellen over hoe ze leidinggeven binnen hun respectievelijke formules.

Netwerken na afloop

“Het belooft een hele levendig gesprek te worden waarbij alle knelpunten aan de orde komen’’, aldus organisator Tiago Jurgens van De Nationale Franchise Gids. “We kunnen dit jaar gelukkig ook weer gewoon met elkaar borrelen! Het was even wachten op wat de regering ging bepalen, maar we mogen weer.” Geïnteresseerden kunnen zich nu nog aanmelden. Maar let wel op, de inschrijvingen gaan snel en vol is vol.

Bent u werkzaam bij een franchiseformule en heeft u interesse om deel te nemen?

[box]Wacht dan niet langer en ga snel naar hetnationalefranchisecongres.nl[/box]

mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

×