Nog 2 plaatsen vrij op de Frachisebeurs

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Er zijn nieuwe inschrijvingen van standhouders bekend. De franchiseformules: Rots-Vast Groep, Leonidas Bonbons, Dobey en Faunaland hebben zich ingeschreven, zodat zij op de beurs hun formule aan potentiële franchisenemers kunnen presenteren. “Er zijn nog maar twee stands beschikbaar, we rekenen dus op een volle beurs”, aldus organisator Tiago Jurgens.

Tom Barten, beursorganisator, over de beurs: “De Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! is een goede gelegenheid voor franchiseformules om zich te presenteren en om op een laagdrempelige manier met potentiële franchisenemers in contact te komen. De bezoekers oriënteren zich op het franchisenemerschap.”

Op beide beursdagen wordt er een ondernemersforum gehouden met medewerking van Albert Heijn, McDonald’s en Shell.

De stemronde voor de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing is in volle gang. Er kan gestemd worden op de genomineerde franchisenemers tot 25 maart op de website van de Onderneem ‘t! beurs. Op 25 maart worden de 3 finalisten bekend gemaakt.

De franchisebeurs vindt plaats op 19 en 20 april a.s. te Hoevelaken. Bezoek aan de beurs is gratis, bestel direct uw kaarten of bezoek de website voor meer informatie. Ook kunt u contact opnemen met Sander Vlaanderen of bellen met First Formula: 055 – 8200 226.

dinsdag 26 februari 2013.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.