Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nog één week tot Het Nationale Franchise Congres (online)

Volgende week donderdag, 1 oktober a.s., is het zover; de 19e editie van Het Nationale Franchise Congres. Dit jaar wordt het congres online uitgezonden en kunt u als formulemanagement vanaf elk gewenst device live meekijken.

Het congres start om 9:30 uur met een webinar. Tijdens dit webinar zullen Philippe Vorst (oprichter New York Pizza), Dimitri Yocarini (CEO Olympia) en Christel Teeuwen (Formuledirecteur Primera) onder leiding van Marijke Roskam (BNR) in gesprek gaan over de onderwerpen van dit jaar: ‘Corona en de Wet Franchise’.

Workshops van franchisegevers

Na afloop van dit plenaire deel kunnen de deelnemers nog een workshop naar keuze volgen. Franchisegevers van bekende formules zijn gespreksleider in verscheidene workshops. De onderwerpen van deze workshops zijn: Wet Franchise & Communicatie, Ondernemers werven, Data & Benchmarking en Impact en gevolgen van Corona op de Formule.

Over het congres

Het Nationale Franchise Congres is exclusief voor franchisegevers en franchisemanagement en is de grootste bijeenkomst van franchisegevers in Nederland. Deelnemen is geheel kosteloos. Er zijn jaarlijks meer dan 130 franchisegevers uit alle hoeken van de sector aanwezig. Voor franchisegevers een uitgelezen kans om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

[box]Wilt u ook deelnemen aan Het Nationale Franchise Congres? Schrijf u dan hier in![/box]

Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

 

×