Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nog maar 15 plaatsen beschikbaar op De Nationale Franchise Beurs

De inschrijving voor De Nationale Franchise Beurs is een kleine twee maanden geleden van start gegaan, van de 84 beschikbare stands zijn er nog 15 beschikbaar. “Het is inderdaad heel hard gegaan. Dat komt natuurlijk ook omdat veel deelnemers van de afgelopen editie ook weer hebben ingetekend voor de beurs van 2024”, vertelt beursorganisator Sophie ten Bosch.   “Op de beurs van 2023 was een recordaantal standhouders en trok ook een recordaantal bezoekers. Dat succes trekt weer nieuwe deelnemers aan. We gaan ervoor om dit jaar die beide records nog eens aan te scherpen.”

De Nationale Franchise Beurs wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober a.s. gehouden in Gorinchem.  Bijzonder is dat de beurs wordt georganiseerd door de drie leidende franchise recruiters van Nederland: Hallo Franchise (Franchisefactory), De FranchiseAdviseur en De Nationale Franchise Gids. Dankzij deze unieke samenwerking heeft De Nationale Franchise Beurs de beschikking over een database van 80.000 kandidaat ondernemers.  Ten Bosch: “Wij zijn wars van het ‘hekjes-denken’, dat zie je niet alleen terug in de opzet van de beurs maar ook in onze marketing. We moeten er echt met zijn allen aan trekken om er een succes van te maken. We zijn hierin ook een belangrijke rol weggelegd voor de deelnemers. Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om voor iedere door een standhouder aangebrachte bezoeker € 40 uit te keren.”

De Nationale Franchise Beurs wordt gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem. De locatie ligt op 500 meter van afritten van de A15 en A27, ook per OV is de hal goed bereikbaar. Heeft u ook interesse om op 11 en 12 oktober 2024 deel te nemen aan De Nationale Franchise Beurs? Kijk voor meer informatie op franchisebeurs.nl

×