Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nog twee Formido vestigingen verbouwd tot Hubo

21 november 2018
Twee Formido vestigingen in Beek en Donk en Mill maken de overstap naar de Hubo-formule. In de vestiging in Beek en Donk wordt ook een Decorette vestiging geopend in hetzelfde pand. De ondernemers gaan zich inzetten om een goede en vernieuwde winkel neer te zetten en hebben veel vertrouwen in de Hubo-naam.

Met deze twee vestigingen staat het aantal naar Hubo omgebouwde Formido-filialen op 6. De vestigingen in Emmer-Compascuum en Heinkenszand zijn onlangs ook overgestapt naar de Hubo-formule. De Formido naam zal verdwijnen uit het zicht. Moederbedrijf Maxeda heeft vorig jaar besloten om te stoppen met de Formido-formule. De bouwketen zal overgenomen worden door zusterbedrijf Praxis. Een aantal franchisenemers werden gevraagd om mee over te stappen. De gene die niet mee gaan zijn vrij om de formule te verlaten.

“Het assortiment van Decorette is een aanvulling op dat van Hubo en beide winkels willen graag goede service bieden. Kortom, een totaaloplossing voor je hele huis, van de klus tot de afwerking onder een dak”, aldus eigenaar filiaal Beek en Donk Arno van der Heijden.

×