Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nomineer je nu als Franchisenemer van het Jaar 2024!

03 juni 2024

Van vandaag tot 28 juni a.s. kan iedere franchisenemer zich nomineren voor de verkiezing ‘Franchisenemer van het Jaar’. Franchisenemers kunnen zichzelf nomineren of kunnen genomineerd worden door anderen. Tot en met 28 juni kunnen nominaties worden ingediend via franchisebeurs.nl.

Nominatieproces

In de volgende ronde, die 1 juli van start gaat, is het aan de genomineerden om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. De drie genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de finale die plaatsvindt op zaterdag 12 oktober. Wie van de drie finalisten de beursvloer zal verlaten met de award in zijn/haar handen, wordt bepaald door drie factoren: de beoordeling van mysteryshopper Secret View, de beoordeling van de vakjury én de final pitch op zaterdag 12 oktober a.s.

Terugblik op de uitreiking van 2023

Vorig jaar was het Gianmarco Tutone van Kwalitaria Prinsenland en Barentsz die de titel in de wacht sleepte. Gianmarco’s toewijding en succes straalden niet alleen binnen zijn eigen onderneming, maar dienden ook als inspirerend voorbeeld voor andere franchisenemers.

Prijs voor de winnaar

De winnaar van Franchisenemer van het Jaar 2024 mag een jaar lang de titel dragen en ontvangt niet alleen een mooie bokaal, maar ook veel media-aandacht. Bovendien wordt de winnaar beloond met een welverdiend lang weekend naar een zonnige bestemming of een prachtige Europese stad, ter waarde van €750.

Nomineer nu!

Nomineer jouw favoriete franchisenemer en geef hem of haar de kans om Franchisenemer van het Jaar 2024 te worden! Kijk op franchisebeurs.nl voor meer informatie en houd onze website en sociale media in de gaten voor de laatste updates en spannende ontwikkelingen rondom de verkiezing.

Nomineer hier je favoriete franchisenemer
×