Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nomineer nu je favoriete formule voor De Franchise Starter Award 2023

Op 9 november a.s. wordt de 22e editie van Het Nationale Franchise Congres georganiseerd. Dit congres is hét evenement voor franchisegevers. Een terugkerend onderdeel van dit evenement is De Franchise Starter Award. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan de meest veelbelovende startende franchiseformule en biedt een uitstekende kans om de franchiseformule in de schijnwerpers te zetten. Wie is volgens jou dé kanshebber voor dit jaar? Vanaf vandaag kan je jouw favoriete formule nomineren.

De procedure

De Franchise Starter Award bestaat uit een aantal onderdelen. Na een nominatieronde van drie weken volgt de stemronde. De drie formules met de meeste stemmen worden uitgenodigd door de vakjury om hun formule te presenteren. Tijdens Het Nationale Franchise Congres op 9 november a.s. zullen deze drie formules een korte pitch geven, waarna het publiek de kans krijgt om hun stem uit te brengen. De beoordeling van de jury en de beoordeling van het publiek hebben evenveel invloed op de eindscore. Na het tellen van de stemmen wordt De Franchise Starter Award uitgereikt aan de meest veelbelovende, startende franchiseformule van dit moment.

Franchise Starter Award

De organisatie van Het Nationale Franchise Congres bestaat uit zes partijen: ABN AMRO, Ludwig & Van Dam, Lekkerland, Digihero, Tork en De Nationale Franchise Gids. Elke medeorganisator zal een bijdrage leveren aan de ‘prijzenpot’ in de vorm van (hun eigen) dienstverlening. Naast een bokaal en uitgebreide media-aandacht, ontvangt de winnaar van de award een dienstenpakket ter waarde van € 5.000 van deze zes franchiseprofessionals. Deze professionals zullen de winnaar ondersteunen om de formule naar een hoger niveau te tillen.

Deelnemen?

Iedere formule met minder dan 5 franchisenemers óf die na 1 januari 2020 is gestart met franchise, kan zich laten nomineren om kans te maken op de award. Nomineren kan via onderstaande button en is mogelijk tot en met 12 juli a.s. Na de aanmelding ontvangt de genomineerde formule een mail met extra informatie.

Nomineren
×