Nomineer nu uw Franchisenemer van het Jaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ondernemer van het jaar

Vanaf deze week kunt u uw Franchisenemer van het Jaar nomineren voor de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing. Deze verkiezing wordt voor de 2e keer door beursorganisatoren First Formula en Franchise+ georganiseerd.

Alle franchisenemers die korter dan 2 jaar geleden zijn gestart komen in aanmerking voor deze prijs. Iedereen kan deze franchisenemers nomineren: familie, medewerkers, franchisegevers et cetera. Via deze link kunt u een franchisenemer nomineren. Nomineren kan tot vrijdag 4 februari. Na het nomineren, volgt de stemronde. De 3 genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de eindronde. In deze ronde legt een mystery shopper 2 keer een bezoek af en tevens zal een driekoppige jury vervolgens een bezoek afleggen aan de kandidaat.

De jury maakt van ieder bezoek een kort verslag. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. Hierin laat zij meewegen: het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen. De enige voorwaarde is dat de franchisenemer korter dan 2 jaar werkzaam is. Tijdens het Franchise Event op vrijdag 8 april wordt de prijs uitgereikt. De winnaar ontvangt een wisselbeker en een stedentrip voor 2 personen.

Kijk voor meer informatie over de Onderneem ‘t! beurs op: www.ikwordondernemer.nl.

dinsdag 11 januari 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.