Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nomineer nu uw Franchisenemer van het Jaar

Franchisenemer van het jaar 2013: Noortje Coolen van Kaldi Amsterdam

Franchisenemer van het jaar 2013: Noortje Coolen van Kaldi Amsterdam

Vanaf deze week kunt u uw Franchisenemer van het Jaar nomineren voor de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing. Deze verkiezing wordt voor de 5e keer door beursorganisatoren First Formula en Franchise+ georganiseerd. Alle franchisenemers die korter dan 2 jaar geleden zijn gestart komen in aanmerking voor deze prijs. Iedereen kan deze franchisenemers nomineren: familie, medewerkers, franchisegevers et cetera.

Via de site van Onderneem ‘t! kunt u een franchisenemer nomineren. Nomineren kan tot en met maandag 10 februari. Na het nomineren volgt de stemronde. De 3 genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de eindronde. “In deze ronde legt een mystery shopper 2 keer een bezoek af en tevens zal een driekoppige jury vervolgens een bezoek afleggen aan de kandidaat. De jury maakt van ieder bezoek een kort verslag. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. Hierin laat zij meewegen: het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen. De enige voorwaarde is dat de franchisenemer korter dan 2 jaar werkzaam is”, legt beursorganisator Tiago Jurgens uit.

Tijdens de beursborrel op vrijdag 11 april wordt de prijs uitgereikt. De winnaar ontvangt een bokaal en een cheque ter waarde van € 500,-. Kijk voor meer informatie over de Onderneem ‘t! beurs op: www.ikwordondernemer.nl.