Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nu een onderneming starten, is dat wel slim?

Een begrijpelijke en actuele gedachtegang merken ze bij Spare Rib Express. Prijzen stijgen, personeelstekorten door heel het land en economisch spannende tijden. Toch ziet de franchiseformule geen bezwaren om een nieuw bezorgrestaurant te starten.

Uit onderzoek van het FSIN (FoodService Instituut Nederland) naar prijselasticiteit in foodservice blijkt dat gemak en genieten veruit de belangrijkste factoren zijn die bepalen of men een product binnen foodservice aanschaft. Spare Rib Express maakt het de consument door diverse online verkoopkanalen gemakkelijk om te bestellen en levert, naar hun zeggen: ‘genietmomenten’.

Bovendien verstrekt de franchiseformule een omzetgarantie tijdens het eerste jaar van het nieuwe bezorgrestaurant. ‘Wij bestaan al meer dan 30 jaar en hebben al diverse crisissen voorbij zien komen. We prijzen ons gelukkig dat we deze als formule allemaal overleeft hebben’.

Nieuwe franchisenemers worden van A tot Z begeleidt, het hoofdkantoor ontzorgt elke locatie door het inzetten van effectieve marketing en het team van franchise consultants staan altijd klaar voor de beste ondernemerssupport. Voor de ideale kandidaat is het zelfs mogelijk om zonder eigen middelen te starten.

Spare Rib Express heeft momenteel 75 bezorgrestaurants door heel het land en heeft veel potentiële locaties beschikbaar in onder andere Zuid-Holland, Noord-Brabant, Overijssel en Limburg. Ben jij als oriënterende ondernemer geïnteresseerd in de formule van Spare Rib Express maar heb je toch nog vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Ontvang gratis meer informatie over Spare Rib Express

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Spare Rib Express

×