Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

NU.nl helpt franchisers met lokale marketing

NUadverteren maakt het makkelijker dan ooit om lokaal te adverteren. In de gepersonaliseerde self-service omgeving staat het marketingmateriaal van de franchiseformule al klaar en maak je in enkele minuten een advertentie aan. Op deze manier ben je verzekerd van consistente advertenties die aansluiten op de huisstijl van jouw formule.

Wereldberoemd in jouw regio

Op het advertentieplatform van NU.nl kan aan de hand van 4 gemakkelijke stappen een advertentie aangemaakt worden. De advertenties worden getoond in de app van NU.nl en zijn alleen zichtbaar in de regio’s die voor jou relevant zijn. Zo biedt NUadverteren een volwaardig alternatief op Facebook, Google en de regionale dagbladen. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn: een advertentie maak je al vanaf 50,- euro.

Alles staat voor je klaar

Binnen een op maat gemaakte samenwerking met een franchiseformule, wordt het voor franchisenemers nog makkelijker. De franchisenemer kan werken met goedgekeurde templates, logo’s, fonts en kleuren die aansluiten op de huisstijl van de formule. Zo behouden franchisenemers hun creatieve vrijheid en weet de franchiseformule zeker dat alle lokale uitingen consistent zijn en voldoen aan de richtlijnen van de huisstijl.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Max Roks via max.roks@nu.nl.

×