Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nu ook een Bakker Bart in Enschede Zuid

Bakker Bart heeft vandaag, 12 november, haar tweede vestiging in Enschede geopend. De nieuwe franchisenemers, Kay en Mariska Beumers, openen hiermee hun tweede vestiging in Enschede. Ze zijn al franchisenemers in de Langestraat en nu ook in winkelcentrum Wesseler-Nering.
Nieuwste Bakker Bart formule

In deze winkel zijn de innovaties voortgezet uit de Bakker Bart vestiging in Almelo, die in 2019 werd geopend. In Almelo werd een pilot gestart met de nieuwste Bakker Bart formule. Hiermee zijn de allerlaatste vernieuwingen toegepast in de vestiging, zoals digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie. De vestiging gaat zich niet alleen bezighouden met de verkoop in de winkel, maar ook met E-commerce en het bezorgen van bestellingen. In de vestiging is ook een gezellig zitgedeelte.

Over Bakker Bart 

Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht, is de franchisegever van Bakker Bart en opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar kun je er ook terecht voor een lekker ontbijt, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of verse warme snack.

[box] Wil je ondernemer worden bij Bakker Bart? Klik dan hier. [/box]
×