Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

NZA New Zealand Auckland opende in 2020 zeven winkels

In 2020, het corona jaar, heeft NZA New Zealand Auckland de stijgende lijn weten door te trekken. Met zeven nieuwe winkels werd het straatbeeld in deze plaatsen gesierd door de gloednieuwe stores van 100 m² met hun grote winkelpui. Zwolle en Groningen zijn hierin de meest recente winkels.

“Met al 30 stores in de Benelux is NZA New Zealand Auckland het herenmode merk met een herkenbare stijl, casual chique uitstraling, goede stoffen, actuele dessins, perfecte verwerking en weet daarbij tegelijkertijd te blijven verwennen en innoveren. In de tijd van het vele thuiswerken is dit de perfecte stijl. Casual chique is de trend en dat zal voorlopig wel zo blijven met alle online meetings vanachter het thuisbureau. Casualiseren dat blijven we voorlopig doen’’, aldus Wilberd van Doorn, Vice President Sales NZA New Zealand Auckland.

Daarnaast heeft NZA New Zealand Auckland een mooie groeiambitie tot 20 stores binnen de Benelux en de plannen om uit te breiden naar Duitsland en Frankrijk in 2021.

Interesse om een eigen winkel te starten of wil je meer weten? NZA New Zealand Auckland nodigt hands- on ondernemers met goede advies vaardigheden uit om contact op te nemen.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over NZA New Zealand Auckland![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×