Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

NZA New Zealand Auckland zoekt ondernemers

NZA New Zealand Auckland is een modemerk dat wereldwijd actief is. De formule is succesvol en groeit tegen de stroom in. Zo werden er in het coronajaar 2020 maar liefst zeven nieuwe winkels geopend.

Volgens VP Sales Wilberd van Doorn van NZA zijn belangrijke redenen achter het succes de focus op een sportieve casual collectie met mooie kwaliteiten en de nodige vernieuwing in de collectie. “De NZA New Zealand Auckland man is een sportieve gentleman. NZA New Zealand Auckland is een single brand store. De klant weet precies wat hij van ons kan verwachten: goede kwaliteit, mooie stoffen en de juiste kleuren en modellen. Daardoor hebben wij veel vaste klanten,” aldus Van Doorn. “Niet onbelangrijk voordeel is dat omdat wij single brand zijn en dat de ondernemer daar een relatief hoge marge aan overhoudt”.

NZA New Zealand Auckland is een mode merk dat zich richt op mannen en is actief in het segment 30 tot en met 65 jaar. 4x per jaar wordt er een seasonal collection uitgebracht.

NZA New Zealand Auckland zal het verschil blijven maken in kwaliteit en een bepaalde eigenheid die de producten kenmerken. Goed verwerkte, kwalitatieve stoffen, actuele dessins en als extraatje het detail in een shirt of broek dat de aandacht en liefde voor het product zichtbaar maakt.

De NZA New Zealand Auckland-kleding is in meer dan 10 landen verkrijgbaar en in de Benelux, Frankrijk en Duitsland is er een behoorlijke groeiambitie.

[box]Interesse in ondernemer worden bij NZA New Zealand Auckland?[/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×