Oil & Vinegar opent tweede winkel in Den Haag

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Op zaterdag 22 oktober opent Oil & Vinegar haar nieuwste winkel op ‘De Fred’ in Den Haag. Een hotspot waar van de meest uiteenlopende mediterrane producten te genieten valt en hét adres voor de mooiste olijfolie van de tap, professioneel advies over het gebruik van olie en azijn, uitleg over de nieuwste kruiden¬melanges, dressings en appetizers. En natuurlijk voor originele recepten met direct daarbij de belangrijkste ingrediënten en tools onder handbereik. Alles wordt gepresenteerd en verpakt als een culinair cadeautje, de residentie waardig.

Op de Frederik Hendriklaan bevindt Oil & Vinegar zich in een prachtig shopping gebied. Voor de franchiseformule is het de derde winkel in de regio; de andere zaken vinden we in de Haagsche Bluf en in Rijswijk. De nieuwe franchisenemer Hans Berkhuijsen ziet zich vooral als gastheer en inspirator. “Gastvrijheid is voor mij heel belangrijk, dat hoort ook bij het open karakter van de winkel. Wij willen onze klanten de culinaire mogelijkheden van onze producten laten ontdekken door ze alles te laten proeven en ze te verrassen met ideeën voor recepten. Al onze mediterrane producten zijn bijzonder en met zorg, liefde en aandacht geproduceerd”.

Voor de nieuwe Oil & Vinegar ondernemer wordt een droom werkelijkheid. Hier kan hij zijn liefde voor lekker eten en kennis van retailmarketing uitdragen. “Opgegroeid in een gezin met een winkel, genoot ik altijd van het directe contact met de klant. En met mijn enorme passie voor lekker eten was de keuze voor een Oil & Vinegar shop in de leukste winkelstraat van Nederland snel gemaakt”, meldt de kersverse Haagsche ondernemer.

dinsdag 18 oktober 2011.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise