Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Olympia heeft nieuwe franchisegebieden beschikbaar

Ben jij een lokale held en heb jij altijd al een franchise willen starten in de uitzendbranche? Dan heeft Olympia Uitzendbureau een uitgelezen kans voor jou! Olympia heeft nog diverse franchisegebieden beschikbaar voor nieuwe franchisenemers.

Over Olympia

Olympia Uitzendbureau is een uitzendbureau die sinds 1998 actief is als franchise in de uitzendbranche. Met 850 medewerkers en 140+ vestigingen biedt Olympia dagelijks werk van betekenis aan ruim 15.000 mensen. Ondernemers van Olympia ondersteunen bij het verbinden van mensen met een baan waar zij gelukkig van worden. Daarnaast Helpen ondernemers van Olympia ook andere organisaties om hun groeiambities te realiseren.

Franchisen bij Olympia

Franchisen bij Olympia brengt veel voordelen met zich mee. Zo krijg je de vrijheid om te groeien op jouw manier binnen deze succesformule en hebben al meerdere franchise ondernemers hierdoor meerdere vestigingen geopend.

Ook krijgt jouw lokale ondernemerschap een steun in de rug aangevuld met landelijke topklanten uit het netwerk van Olympia. Een klantenbestand met aantrekkelijke namen die een omzetfundament voor jouw onderneming vormen.

Daarnaast brengt franchisen bij Olympia ook zekerheid met zich mee. Olympia bestaat immers al 20+ jaar en heeft in deze tijd de formule geperfectioneerd. Zo zijn ondernemers bij Olympia het afgelopen jaar met gemiddeld 10% in omzet en marge gegroeid.

Daarenboven stuwt Olympia ook om bij te dragen aan een betere samenleving. Zo leidt Olympia de maatschappelijke transitie naar betekenisvol werk. Uit onderzoek blijkt dat mensen gelukkiger en gezonder zijn als ze werk doen dat er toe doet.

Ben jij de lokale held die Olympia Uitzendbureau zoekt?

Ontvang gratis meer informatie over Olympia Uitzendbureau

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Olympia Uitzendbureau

×