Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Olympia start traineeship Ondernemerschap

Olympia Uitzendbureau
Olympia is een professionele, snel groeiende club die behoort tot de top vijf van grootste Nederlandse uitzendorganisaties. Als franchiseondernemer bij dit A-merk uitzendbureau kun je een Olympia vestiging starten of een bestaande vestiging overnemen.

Post-hbo traineeship Ondernemerschap in september van start!
Oók voor de jonge talentvolle ondernemers in spé bieden wij mogelijkheden!

Heb je de ambitie om in de toekomst je eigen uitzendbureau te starten maar mis je nog een stukje kennis en ervaring? Dan is het Post-hbo traineeship Ondernemerschap interessant voor jou. Tijdens een negen maanden durend traineeship werk je vier dagen per week op één van de Olympia vestigingen en volg je één dag per week college, waarbij onder andere; Persoonlijk Leiderschap, Marktbewerking, Financieel  Management en Inspiratie en Creatie aan de orde komen. Daarnaast werk je, onder begeleiding van een coach, aan je eigen businessplan.

Het Post-hbo traineeship Ondernemerschap is een unieke samenwerking tussen het Amsterdam Centre for Entrepreneurship (ACE) van de Hogeschool Amsterdam en Olympia Uitzendbureau.

Schrijf je in!
Interesse? De selectie voor het twee Post-hbo traineeship Ondernemerschap dat in september van start gaat, is inmiddels in volle gang. Kijk op ondernemenbijolympia.nl/traineeship voor meer informatie of bel met Monique Schuurmans, Manager Recruitment en Development a.i., 06 229 940 54.