Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Omni-channel directeur benoemd bij Blokker

Per 1 mei gaat Antoine Brouwer aan de slag als directeur omnichannel bij Blokker Holding. Momenteel werkt hij bij Media Markt-Saturn Nederland waar hij vice-president marketing & multichannel is. Dat heeft Blokker Holding maandag bekendgemaakt.

Brouwer was voorheen werkzaam bij het elektronicaconcern als e-commerce directeur. Bij Blokker Holding moet hij een omni-channelstrategie ontwikkelen voor alle winkelformules van het retailconcern. Die strategie moet resulteren in een ‘significante winstgevende omzetgroei’, stelt Blokker Holding. Over 2013 behaalde Blokker 79 miljoen euro online omzet.

Met de benoeming van Brouwer wil het concern het omzetaandeel van de webshops verhogen. Eerder maakte het moederconcern van onder meer Blokker, Xenos, Bart Smit, Intertoys en Leen Bakker al bekend over drie jaar driehonderd miljoen euro online omzet te willen realiseren. Om dat te bereiken gaan dit jaar onder meer de webwinkels van Xenos en Blokker in België online. Tevens sluit Blokker Holding overnames van andere webwinkels niet uit.