Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Omzet verdubbeld sinds ombouw naar New York Pizza

Het is ondernemer Amir Saad uit Weesp gelukt om zijn omzet in 3 jaar tijd te verdubbelen sinds hij zich aansloot bij franchiseformule New York Pizza. In 2011 opende Amir zijn eigen pizzeria onder de naam Mona Lisa in Weesp. In 2018 besloot hij verder te gaan als ondernemer van franchiseformule New York Pizza.

Pizzeria Mona Lisa was erg bekend in Weesp en toch wilde ondernemer Amir meer uit zijn ondernemerschap halen. Na een aantal gesprekken met New York Pizza besloot hij dan ook om zich bij de landelijke keten aan te sluiten.

Voordelen van een franchiseformule

“New York Pizza is een landelijk bekend merk en dat brengt veel voordelen met zich mee. Bestel- en operationele processen zijn strak geregeld waardoor ik veel tijd en geld heb kunnen besparen”, vertelt Amir.

Het grootste voordeel van de samenwerking met New York Pizza is de landelijke marketing én bekendheid. Amir heeft een nieuwe en veel grotere doelgroep bereikt.

Begeleiding

In de vestiging werkt een enthousiast team van lokale medewerkers om de lekkerste pizza’s op de borden van hun klanten te krijgen. Amir weet inmiddels dat het goed gaat, ook als hij zelf niet aanwezig is. De managementinformatie die hij uit het kassasysteem haalt is erg waardevol om te kunnen sturen op nog betere resultaten. Daarnaast heeft Amir zeer regelmatig contact met de zijn consultant vanuit New York Pizza. Deze helpt hem bij vragen, houdt hem scherp en zorgt ervoor dat hij altijd betere resultaten nastreeft, aldus Amir.

Ombouwen van Mona Lisa 

Ook spreekt Amir vol lof over de begeleiding die hij kreeg bij het ombouwen van zijn restaurant Mona Lisa naar New York Pizza: “Na een aantal goede gesprekken op het hoofdkantoor van New York Pizza heb ik de sleutel van mijn restaurant overgedragen. Twee maanden later opende ik de deuren van mijn New York Pizza in Weesp. Een droom die uitkwam.”      

Inmiddels draait Amir dubbele omzetten ten opzichte van drie jaar geleden en kijkt hij vol trots terug op de afgelopen jaren. “De keuze was moeilijk maar ik ben omzettend blij dat ik deze stap heb genomen. Ik ben gegroeid als ondernemer en als persoon. Wie weet open ik binnenkort nog wel een New York Pizza vestiging”, sluit Amir lachend af.

Check het verhaal van Amir in onderstaande video:

×