‘Omzetgroei van 40% door verhuizing naar zichtlocatie’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemers Baris en Kim van De Beren bezorgrestaurant Vlaardingen hebben hun vestiging van een bedrijventerrein verhuisd naar een zichtlocatie midden in het bezorggebied. In het eerste half jaar hebben zij hierdoor een omzetgroei van 40% weten te bereiken.

“De zichtbaarheid van onze vestiging zorgt ervoor dat steeds meer mensen ons weten te vinden. Niet alleen wordt er veel meer besteld en bezorgd, ook op het gebied van afhalen hebben we een enorme stap gemaakt”, aldus Baris. Afhalen van bestellingen had voorheen nagenoeg geen aandeel. Inmiddels wordt ruim 10% van de orders afgehaald.

“Het is, zeker met de grote keuzemogelijkheden van tegenwoordig, ontzettend belangrijk om jezelf in de kijker te spelen. De Beren is een sterk merk dat gezien mag worden. Niet alleen middels opvallende koeriers en campagnes, maar ook met onze uitnodigende vestigingen”, aldus Harrit Boonstra, Marketing Coördinator bij De Beren bezorgrestaurants.

Dit jaar worden nog meer vestigingen op prominente zichtlocaties in grote steden als Tilburg en Lelystad geopend. Ook wordt er uitgekeken naar geschikte panden op passende locaties in onder andere Arnhem, Utrecht en in de regio Haaglanden. Daarnaast is het streven om binnen 5 jaar alle bestaande bezorgrestaurants naar een zichtlocatie te verhuizen om een sterke omzetgroei voor deze vestigingen te genereren.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.