Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Onderneem’t Beurs bijna van start

30 maart 2012

Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t!
Volgende week is het zover: dan gaat de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! 2012 van start. De beurs vindt op vrijdag 13 en zaterdag 14 april plaats bij INTRES te Hoevelaken.

Op vrijdag 13 april is er na de beurs, van 17.00 uur tot 19.00 uur, een beursborrel gepland. Tijdens deze borrel wordt ook de Franchisenemer van het Jaar 2012 bekend gemaakt. Iedere franchisegever is hierbij van harte welkom. Graag zouden wij willen weten of u tijdens de borrel en de uitreiking aanwezig bent. Dit kunt u doorgeven via info@ikwordondernemer.nl.
 
Op de beursvloer bevinden zich twee seminarruimtes waar voortdurend voorlichting wordt gegeven. Door de inzet van kleinschalige seminars wordt de bezoeker door franchisegevers en door specialisten uit alle disciplines geïnformeerd over de ins & outs van het franchisen.

De seminars worden verzorgd door de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, consultants maar ook met name door de franchisegevers zelf. Ook uw formule kan deze seminarruimte gebruiken voor een presentatie, demonstratie of een andere creatieve invulling.

Voor een sfeerimpressie kunt u hier kijken naar een compilatie van de beurs van vorig jaar.

dinsdag 3 april 2012.