Ondernemen bij Safety Products, agente aan het woord

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Nationale Franchise Gids heeft onlangs een interview afgenomen bij Zeljka van Thoor-Karavla, agente bij Safety Producs. Zeljka vertelt over haar eigen ervaring over ondernemen bij Safety Products.

Wat waren de redenen om te starten in deze branche?

De enorme uitdaging om iemand van top tot teen te voorzien van de juiste kleding en daarmee gelijk de uitstraling van het bedrijf neer te zetten. Het visitekaartje van het bedrijf is dan compleet. De mensen die aan het werk zijn, zijn het gezicht van het bedrijf.  Dat je daarnaast natuurlijk de zorg hebt voor de veiligheid van de medewerkers geeft een grote kick.  Voor elke doelgroep het juiste kledingstuk!!

Hoe ervaar je de markt waarin je actief bent?

Een markt waar ontzettend veel concurrentie is, een markt die erg onderhevig aan veranderingen is. Denk met name ook aan de steeds grotere mogelijkheden om weefsels uit verschillende grondstoffen te maken. (brandnetels, plastic flessen, bamboe..). |Maar zeker een markt die de komende periode gigantisch gaat groeien nu de economie aantrekt en mensen bereidt zijn meer uit te geven. Je ziet het erg in de aanschaf van de logo’s. Waar het een paar jaar geleden klein en bescheiden moest zijn, kan het ruglogo nu niet groot genoeg zijn.

Hoe reageren klanten op de diensten die je aanbiedt?

Goh… die blonde heeft er nog verstand van ook.  Dat is altijd wel grappig. Feitelijk opereer je als vrouw in een mannenwereld.

In hoeverre onderscheidt je jezelf naar de klant t.o.v. bestaande leveranciers

Los van de service die we leveren, de hoogwaardige transfers en de enorme voorraden gaat elke order met een lach naar de klant. Persoonlijke benadering en altijd vanuit menselijk oogpunt met iemand meedenken. Ook als het de ander soms tegenzit en niet alles kan wat hij eigenlijk zou willen. Dan is het een enorme opluchting als je binnen bijvoorbeeld een kleiner budget iemand toch heel gelukkig kunt maken. Deze klanten vergeten dat niet.

Wat zijn je voordelen betreft het uitvoeren van het zelfstandig agentschap?

De volledige controle over wat  je wanneer en met wie doet. In mijn geval heb ik de zorg over 2 kinderen en met het agentschap kan ik dit prima combineren doordat ik zelf mijn tijd kan inplannen.

In welk opzichten wordt je ondersteund vanuit de centrale organisatie?

Dit is enorm.  De vakkennis die er bij de productmanagers is als je zelf iets niet weet. Je hoeft niet alles alleen op te lossen. Er is altijd iemand die met je mee kan denken als er een kronkel op de weg komt. Het uitvoerende gedeelte van het bedrukken, inpakken en versturen van pakketten alsook de facturen geeft enorm veel ontlasting, waardoor ik me kan focussen op dat waar ik goed in ben. Het is fijn om een hele grote back-up te hebben. Dat geeft rust.
Interesse om aan te sluiten als agent bij Safety Products? Vraag verblijvend meer informatie aan over het ondernemen met Safety Products.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website