Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ondernemer vestiging BB Kitchen Naarden valt in de prijzen

Calvin Schut (27) op dit moment 1,5 jaar de eigenaar en ondernemer van BB Kitchen in Naarden. Op jonge leeftijd wist Calvin al dat hij later ook zelfstandig wilde gaan ondernemen. In mei 2021 heeft hij zijn vaste baan opgezegd en besloot hij om de stap te nemen.

Ondernemen met passie

Op 15 jarige leeftijd is Calvin begonnen met werken in een snackbar. In de jaren hierna heeft hij veel ervaring opgedaan in het vakgebied. Met een horecadiploma op zak is Calvin uiteindelijk bedrijfsleider geweest bij meerdere toonaangevende horeca bedrijven. “Horeca is mijn passie, om nu een eigen vestiging te hebben van BB Kitchen is als een droom die uitkomt”.

Met 1-0 voor

Middenin de coronaperiode is Calvin gestart met zijn zoektocht naar een passende franchiseformule. “Ik wilde graag instromen bij een franchiseformule omdat je met een bekende formule 1-0 voor staat. Ik heb verschillende formules vergeleken, maar BB Kitchen stak er voor mij met vlag en wimpel bovenuit. Mede door de goede begeleiding vanuit de franchisegever, de korte lijntjes en eerlijkheid en kwaliteit heb ik besloten om in zee te gaan met deze franchiseformule.”

Een tweede vestiging

“We zijn in mei 2021 van start gegaan met een klein en nieuw team. Sindsdien zijn wij razendsnel gegroeid. Vorig jaar hebben wij besloten om 7 dagen per week open te gaan en hierdoor hebben wij meer medewerkers aan moeten nemen. Op dit moment heb ik een team van 16 gemotiveerde medewerkers waar ik elke dag op kan bouwen.” Het doel van Calvin is uiteindelijk om nog een BB Kitchen vestiging te openen. Het liefst bij een aansluitend postcodegebied, maar een vestiging in bijvoorbeeld Almere zou Calvin ook leuk vinden.

Ondernemer van het jaar EN meest gastvrije BB Kitchen van Nederland!

Al 7 maanden na de start werd Calvin met BB Kitchen in Naarden uitgeroepen als beste ondernemer van Nederland in 2021. In 2022 is Big Bread Naarden uitgeroepen tot meest gastvrije Big Bread van Nederland. Twee onderscheidingen waar Calvin als jonge startende ondernemer erg trots op is.

Je moet durven

Ondernemen is een risico. Je moet durven. Een ondernemer is iemand die zonder parachute van een berg springt en onderweg naar beneden voor zichzelf een vliegtuig bouwt. Gelukkig helpt BB Kitchen je door je te helpen met het bouwen van dit vliegtuig.

Ontvang gratis meer informatie over BB Kitchen

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

BB Kitchen

×