Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ondernemer worden? Laat u informeren op Franchisebeurs 2020

Op 2 en 3 april aanstaande gaat het weer gebeuren, de jaarlijkse Franchisebeurs Onderneem ‘t!. Dé plek waar je je als aspirant ondernemer kan laten informeren over alle mogelijkheden binnen franchise. Al ruim 50 franchiseformules hebben zich ingeschreven voor de beurs en komen graag met u in contact.

Veel variatie in aanbod

Ook tijdens de komende editie van Onderneem ‘t! kunnen aspirant ondernemers zich ruim laten informeren. Het aanbod van formules is divers. Van bekende deelnemers naar gloednieuwe, nationale en internationale partijen, en van food retailers naar zorgverleners.

Een aantal nieuwe namen die zich hebben ingeschreven zijn o.a.: Kwalitaria, Délifrance, The Butcher, Monsieur Saucisson, Trendhopper, Budget Home Store, Husse, Regus en Pepp.fit.
“We zijn blij met de variatie aan nieuwe formules die zich nu al hebben ingeschreven voor de beurs. Het belooft een mooie editie te worden,” aldus medeorganisator Tim Hazekamp.
Daarnaast zijn er ook weer bekende en vertrouwde formules aanwezig, waaronder: Anytime Fitness, De Beren, FEBO, Taco Mundo, 30ml Coffee Roasters, Bakkertje Bol, Specsavers en Mitra.

Dienstverlenersmarkt en Startersplein

Na het grote succes van afgelopen jaar zijn ook de Dienstverlenersmarkt en het Startersplein weer te vinden op de beursvloer. De Dienstverlenersmarkt is een plein waar u zich kan laten informeren door 20 dienstverlenende franchiseformules, in een toegankelijke markt-setting. Twintig marktkramen die allen geïnteresseerd zijn in u. Waar sluit u zich bij aan?

Op het Startersplein staan meer dan 10 startende franchiseformules die net hun formule hebben opgericht en op zoek zijn naar ambassadeurs die hun merk verder in de markt gaan zetten. Aanwezige formules zijn o.a. Wandman, Happy Bodies, Fixtel en NR1 Webshops.

[box]Interesse om de beurs te bezoeken? Kijk dan hier voor gratis toegangskaarten en een overzicht van alle deelnemers.[/box]
×