Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ondernemer worden? Zet je volgende stap en kom naar De Nationale Franchise Beurs

22 augustus 2023

Op 6 & 7 oktober a.s. wordt de eerste editie van De Nationale Franchise Beurs georganiseerd bij Van der Valk Schiphol. De franchisebeurs wordt georganiseerd door de drie leidende franchise recruiters van Nederland: Franchisefactory, De FranchiseAdviseur en De Nationale Franchise Gids. Deze bundeling van krachten zorgt ervoor dat wij, met ruim 80 aanwezige franchiseformules en specialisten, een franchisebeurs neer mogen zetten met het grootste aanbod van franchiseformules, ooit.

Eigen onderneming? Past dit bij mij?

Overweeg je om voor jezelf te starten? Maar weet je niet waar je moet beginnen? De Nationale Franchise Beurs biedt kandidaat-ondernemers de kans om direct in contact te komen met franchisegevers, franchisenemers en zelfstandige ondernemers. Daarnaast staan De Nederlandse Franchise Vereniging en Kamer van Koophandel voor je klaar om algemene voorlichting te geven over alles rondom franchise, zijn er diverse advocaten aanwezig die je kunnen helpen bij eerste juridische vraagstukken én kan je in gesprek met adviseurs die je bij kunnen staan bij de financiering van je onderneming.

Kortom: of je nu als franchisenemer of als zelfstandig ondernemer aan de slag wil gaan, De Nationale Franchise Beurs is de beurs om je uitgebreid te laten informeren over alles wat met ondernemerschap te maken heeft.

Welke formules vind je op de beurs?

Uit elke branche zijn tientallen formules aanwezig. Een greep van de aanwezige formules uit de diverse branches:

  • Horeca / food: Kwalitaria, Domino’s Pizza, Bakker Bart, Febo, Leonidas en Anne&Max.
  • Non-food: Hubo, Pearle Opticiens, iQ Makelaars, KeukenCoach en Trendhopper.
  • Dienstverlening: Anytime Fitness, Tubz Europe, InXpress, Storebox en Beleggingsspanden-financiering.nl.

Klik hier om de lijst met alle deelnemers te bekijken.

Diverse interessante evenementen

Op beide beursdagen is er een doorlopend seminarprogramma. Daarnaast worden er interessante evenementen georganiseerd, kun je terecht op het overnameplein, kun je uitgebreid proeven van producten van diverse formules en ontvang je bij vertrek een gratis exemplaar van De Nationale Franchise Gids (t.w.v. € 35). In de komende weken zullen we wekelijks posten over al deze evenementen.

Openingstijden & locatie

Vrijdag 6 oktober: 10.00 – 16.00 uur.

Zaterdag 7 oktober: 10.00 – 16.00 uur.

Locatie: Van der Valk A4, Schiphol

A4 3, 2132 MA Hoofddorp.

Er is gratis parkeergelegenheid en vanaf NS Schiphol rijdt er elke 40 minuten een pendeldienst van en naar de beurs locatie.

De beurs is geheel kosteloos te bezoeken. Je hoeft alleen nog maar één of meer gratis entreekaarten aan te vragen via onderstaande button. Zien we je op 6 of 7 oktober?

Gratis kaarten bestellen

×