Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ondernemers-duo opent tweede vestiging HouseHunting

Franchisenemers Joeri van Geene en Sergio van Heeswijk hebben een nieuwe vestiging van franchiseformule HouseHunting geopend. In 2009 opende het duo hun eerste vestiging van hun onderneming in Breda. Nu komt daar een tweede bij die gevestigd is in ’s-Hertogenbosch.

Voordat Van Geene en Van Heeswijk aan de slag gingen bij HouseHunting waren zij al reeds actief als makelaars. Dit leverde een voordeel op bij het starten van hun eerste vestiging in Breda. Deze vestiging van de formule is uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de markt en daarom besloten ze een nieuwe vestiging te openen.

Franchisegever Frank Reede is erg gelukkig met deze stap. ’’Ik zie dit als een bevestiging van ons succes. HouseHunting is nu een van de grootste woningbemiddelaars van Nederland, wij blijven gecontroleerd groeien. We stellen hoge eisen aan de competenties en de persoonlijkheid van de ondernemer is erg belangrijk, daar willen wij niet op ingeven. Daar deze heren reeds succesvol  HouseHunting Breda hebben opgericht, zie ik het als een logische stap dat de heren tevens in Den Bosch zullen bemiddelen.”