Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ondernemers gezocht voor Villa Chocola Houten

Villa Chocola is op zoek naar een franchisenemer voor een vestiging winkelcentrum ‘Het rond’ in Houten. Dit winkelcentrum is in september heropend na verschillende renovaties en verbouwingen. De betreffende winkel is gevestigd in het midden van het winkelcentrum in de buurt van een aantal grote winkelnamen. Een goede plek met een groot potentieel voor de winkel.

Over Villa Chocola

Villa Chocola is een nieuwe formule met chocolade van hoge kwaliteit, doordat er gebruik word gemaakt van een nieuw concept om de beste chocola te maken. Bij Villa Chocola word er veel aandacht besteed aan vormgeving, van het product zelf maar ook aan de verpakking eromheen. Door middel van nieuwe verpakkingslijnen en chocolademallen biedt Villa Chocola een nieuwe en unieke collectie. In 5 jaar tijd heeft Villa Chocola vier winkels geopend in Nederland. Villa Chocola biedt hoge kwaliteit en een ruime keuze aan chocola, verpakkingen en chocola-gerelateerde producten. De klanten van Villa Chocola bestaan uit voornamelijk uit particulieren, maar ook de zakelijke kring hoort erbij.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in de franchiseformule van Villa Chocola? Kijk dan op onze website of vraag direct informatie aan via info@villachocola.com o.v.v. ‘franchise Houten’ en je ontvangt z.s.m. een reactie.

×