Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ondernemers Tubz variëren: van studenten tot mensen die het groots aanpakken

28 november 2023

Als franchisenemer bij Tubz plaats je de automaten en zorg je daarna voor het beheer: de inhoud bijvullen en het geld er uit halen. Met de eigenaar of exploitant van de locaties (van café tot bedrijfskantine) worden natuurlijk goede afspraken gemaakt: deze ontvangt een kleine vergoeding voor het beschikbaar stellen van de locatie.

Half uur tot een uur

Het beheer van de automaten kost volgens Tubz-franchisegever Ramon Baudoin gemiddeld een half uur tot een uur per maand per automaat. “Wanneer je als starter begint met een bundel van 10 automaten, heb je dus vijf tot tien uur werk. De verdienste is dan gemiddeld enkele honderden euro’s per maand.”
“We zijn nog steeds actief op zoek naar nieuwe franchisenemers. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben om dit werk te doen en slechts een korte training is benodigd. Een franchisenemer bij Tubz hoeft geen grote investeringen te doen, geen personeel aan te nemen, er is geen franchisefee en er zijn geen vaste kosten. Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs en een auto, en een plaats waar de voorraad opgeslagen kan worden. “De meeste mensen hebben daarvoor een plaats in huis, in de kelder of op zolder.”

Kleine investering

De ondernemers bij Tubz variëren: van studenten die het als bijbaan doen tot mensen die het groot aanpakken. “Met een kleine investering kun je een leuke cent bijverdienen. Je kunt 10, 25 of 50 automaten prima beheren naast andere bezigheden.”

Ontvang gratis meer informatie over 1. Tubz Europe

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

1. Tubz Europe

×