Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ondernemersdag FHC op ongekende hoogte

De A’dam Toren vormde het decor voor de jaarlijkse ondernemersdag van FHC Formulebeheer, de franchise-organisatie achter de formules Family, Foodmaster en Vital. Aangesloten ondernemers stroomde in grote getalen richting Amsterdam voor de ‘It’s a wrap’ party maar ook voor de uitreiking van de felbegeerde Formule Awards 2022. Want welke vestiging steekt er dit jaar met kop en schouders bovenuit en wie wisten zich te onderscheiden op diverse fronten? We keken terug op een turbulent jaar maar keken vooral vooruit.  

Het was een fijn weerzien van ondernemers onder elkaar, ervaringen werden volop uitgewisseld en de ondernemers maakte zich rustig klaar voor een wervelende opening die bestond uit een compilatie van beelden die kenmerkend zijn voor 2022. Uiteraard mochten hierin de nodige uitdagingen en kansen voor de fastservice ondernemers niet uitblijven. Vervolgens nam tafelleider en directeur van FHC Formulebeheer Ralph Markwat het woord en startte het tafelgesprek tussen CEO Jan Aaltzen Linde van Van Geloven en Ron Simpson, serieondernemer van o.a. de Avocadoshow.

Dit resulteerde in veel nieuwe inzichten, wat speelt er op dit moment in de foodserviceketen op het gebied van inflatie, personeelstekort, gestegen energie- en grondstofprijzen etc. als we kijken naar deze marktleider in dieprvriessnacks. En hoe maak je nu echt impact met je merk, Simpson gaf ons een kijkje in zijn creatieve brein waarmee hij direct het publiek wist te inspireren en motiveren om weer net eens anders te denken.

Onder het genot van een weergaloos uitzicht werden er heerlijke hapjes geproefd, geserveerd vanuit diverse foodstands. Deze recepturen waren speciaal samengesteld met allerlei nieuwe producten vanuit de preferred suppliers van FHC. Zo was er een lekkere vegetarische pita te proeven met pulled chicken, een Bofkip pokébowl met een crispy vegan NoChicken burger en vlak ook de taco met mini Mexicano en Remia Chipotle mayonaise niet uit.

Prijzen voor ondernemers van het jaar

De spanning bouwde zich op en was inmiddels, zelfs op deze eenzame hoogte voelbaar, want wie wonnen er de Formule Awards 2022 dit jaar?  De prijs voor beste Family was weggelegd voor twee doorgewinterde Family ondernemers, zij hebben inmiddels een flinke verbouwing achter de rug en wisten toch op een creatieve manier de vestiging open te houden. Keihard werken zij dag en nacht aan hun succesvolle vestiging, deze prijs ging naar Frank en Alexander van Family Schiphol-rijk. Verrast waren beide heren en waanzinnig blij met deze vorm van waardering.

Toen was het tijd voor de beste Foodmaster. Ook in deze formule vielen er twee succesvolle zakenpartners in de prijzen. Hun creativiteit, gedrevenheid en ondernemerschap is beloond en Foodmaster Middelburg viel in de prijzen. Met hun prachtige assortiment werden zij door de jury tot de koning van de frites specials en burgers geroemd. Ondernemers Pascal en Wijnand, bedankte hun betrokken medewerkers en waren helemaal in hun nopjes met deze mooie prijs voor het hele Foodmaster Middelburg team.

Dan over naar Vital, de gezonde schoolcatering formule van FHC. Deze onderneemster is een pure doorzetter, ze opende afgelopen jaar zelfs een tweede vestiging met een top resultaat en een prachtige Normec beoordeling en tot slot de hoogste score op de secret view. De Vital of the year is dit jaar uitgereikt aan Gemma van Veen, zij weet de scholieren van het Corlaer College in Nijkerk altijd te voorzien van een heerlijke welverdiende pauze.

Tot slot, was er een prijs voor meest indrukwekkende nieuwkomer, ofwel The Rookie of the year Award. Deze Rookie maakte in mei een vliegende start met een prachtige Family vestiging. Hij wist iedereen te verbazen, met een klein assortiment heeft hij in korte tijd een plek verovert binnen het Family netwerk en is inmiddels al niet meer weg te denken. Deze eer is weggelegd voor Family Groot-Ammers. Jeffrey en Breggie sleepten samen deze winst in de wacht en waren blij verrast en ontvingen trots deze mooie prijs.

Kortom, een mooie ondernemersdag met diverse hoogtepunten, lekker eten en natuurlijk stond Samen Ondernemen in de breedste zin van het woord weer centraal. Een dag die niet mogelijk was geweest zonder onze trouwe partners: Aviko, Coca Cola, Van Geloven, Coolbreak, Remia, Chaupain, Goodlife foods, Wereld burgers, Unilever, Riedel en Vandemoortele.

Ontvang gratis meer informatie over Family

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Family

×