Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ondernemerstrio opent zijn vierde Domino’s Pizza

Op zaterdag 29 mei jl. heeft Domino’s Pizza Landgraaf haar deuren geopend aan de Hoogstraat 54. De franchisenemers, Thomas Anthonis, Terry Broekman en Kees-Jan den Draak zijn de trotse eigenaren van de nieuwe vestiging. Dit is hun vierde Domino’s vestiging. ‘Sinds wij onze eerste winkel hebben geopend in Sittard is het snel gegaan,’ aldus Kees-Jan den Draak.

‘Het weekend is knallend van start gegaan,’ geeft Broekman aan. ‘Door Hemelvaart zijn veel mensen extra lang vrij en hebben zij niet altijd zin om elke dag te koken.’ Het trio hoopt dat deze week veel mensen kennis komen maken met Domino’s Landgraaf. ‘Met Pinkpop in het vooruitzicht zullen naast de inwoners van Landgraaf hopelijk ook de bezoekers van het popfestival kennis maken met onze pizza’s,’ zegt Den Draak. ‘Wij en ons team verwelkomen iedereen van harte in onze nieuwe winkel!’

Domino’s zoekt nog voor gebieden in heel Nederland naar franchisenemers. Heeft u interesse in deze franchiseformule? Bekijk dan hun pagina voor meer informatie of vraag direct geheel vrijblijvend informatie aan.