Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Onlangs geopende Foodmaster in Heerhugowaard draait boven verwachting

Foodmaster De Draai in Heerhugowaard is onlangs geopend. Ondernemer Anh Khoa Tran kijkt uit naar het drukke voorjaar, maar bewoners van de nieuwbouwwijk weten de nieuwe cafetaria nu ook al goed te vinden.  Foodmaster De Draai is geopend in de gelijknamige nieuwbouwwijk in Heerhugowaard. Als de wijk voltooid is, staan er zo’n 2700 woningen met bijbehorende voorzieningen. Een uitstekende locatie voor een cafetaria, weet ondernemer Anh Khoa Tran (35). “We zitten in een winkelcentrum met onder andere een supermarkt, een kaaswinkel en een bakker.”

Van Chinees restaurant naar cafetaria

Anh Khoa Tran runde hiervoor een Chinees restaurant in Duitsland. Vanwege persoonlijke omstandigheden keerde hij begin 2022 terug in Nederland om een nieuw bedrijf te starten. ‘’Het pand is ingericht in de stijl van Foodmaster, maar we hebben vooral zelf de indeling gemaakt.”

Door het maken van zijn overheerlijke huisgemaakte satésaus maakt geeft Anh Khoa Tran een eigen draai aan deze Foodmaster. De overheerlijke Frites Specials zijn dan ook de reden om hier te bestellen.

Nu al lekker druk

Foodmaster De Draai was eerst geopend voor familie en vrienden en kort daarna voor het publiek. Anh Khoa Tran: “Dat was best spannend en tot nu toe loopt het boven verwachting goed.’’ Foodmaster De Draai heeft 25 zitplaatsen en doet ook aan bezorgen. Een heerlijke hamburger kun je nu ook via de nieuwe bestelzuilen bestellen. Lekker snel en makkelijk!

Oer-Hollandse snacktraditie

Foodmaster is een cafetariaformule van FHC Formulebeheer en telt ruim vijftig vestigingen in heel Nederland. Bij Foodmaster staat de oer-Hollandse snacktraditie centraal, met kwaliteitsproducten in een eigentijdse omgeving. Naast de vertrouwde frites en snacks heeft de formule een ruim assortiment fritesspecials en premium burgers. Foodmaster De Draai wil op den duur ook heerlijke Oosterse gerechten aan het menu toevoegen. Breng snel eens een bezoek aan deze heerlijke Foodmaster.

Ontvang gratis meer informatie over Foodmaster

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Foodmaster

×