Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Online kennissessie voor franchisenemers: stand van zaken nieuwe franchisewet

Begin dit jaar is de nieuwe Franchisewet in werking getreden. Deze wet beoogt een versterking van de positie van de franchisenemer en het creëren van meer balans en transparantie. Maar hoe gaat dat nu in de praktijk? De Belangen Vereniging voor Franchisenemers Nederland (BVFN) merkt dat er nog veel vragen zijn bij franchisenemers over deze nieuwe wet.

Enkele vragen zijn bijvoorbeeld:

  • Op welke artikelen in de franchisewet is dwingend recht van toepassing en wat houdt dat precies in?
  • Welke bepalingen zijn direct ingegaan en welke bepalingen kennen een overgangsperiode en gaan pas in per 01-01-2023?
  • Wat zijn de overlegstructuren en hoe belangrijk zijn franchiseverenigingen?

Op woensdagochtend 29 september 2021 deelt de BVFN graag haar kennis met franchisenemers tijdens een online kennissessie. Mr. Diana van Arkel, advocaat bij AG Hart Advocaten en specialist op het gebied van franchiserecht, neemt met u de belangrijkste zaken door zoals die door de franchisewet zijn ontstaan. Bovengenoemde vragen worden daarbij ook beantwoord.

Bart van der Schoot, voorzitter van de BVFN en tevens directeur van De FranchiseAdviseur, zal deze kennissessie begeleiden. Heeft u een specifieke vraag die u graag beantwoord ziet? Dan ontvangen zij die graag bij uw aanmelding en komen er graag bij u op terug tijdens de online kennissessie.

Programma:

Datum:               woensdag 29 september 2021

Aanvang:            09.30 uur

Einde:                 10:30 uur

Online kennissessie voor franchisenemers

Deze kennissessie is voor alle franchisenemers in Nederland en is gratis bij te wonen. Aanmelden of meer informatie opvragen kan door dit aanmeldformulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@bvfn.nl.

De BVFN ziet ernaar uit u online te mogen ontmoeten.

Bent u erbij? Vul dan vandaag nog het contactformulier in.

×