Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Online-People zoekt franchisenemers

Website Online-People

Vanaf deze week mag De Nationale Franchise Gids een nieuwe actieve formule verwelkomen op de website. Online-People is een full-service HR-organisatie, welke vanaf heden actief op zoek is naar nieuwe franchisenemers.

De franchiseformule biedt zijn complete dienstverlening aan in vier takken, namelijk: Werving, Werkgeverschap, HR-diensten en zelfservice. Online-People onderscheidt zich van zijn concurrenten door een organisatie te zijn waarbij de betrokkenheid niet stopt om vijf uur, maar 24/7 in het teken staat van de klant. Daarnaast verlopen alle processen online en is de complete dienstverlening in concrete maatwerk modules ingedeeld.

Online-People streeft naar 24/7 online beschikbaar, zonder risico’s en altijd een lokale businesspartner (franchisenemers) in de buurt. Daarom is de franchiseformule constant op zoek naar nieuwe franchisenemers in het gehele land.

Bent u geïnteresseerd geraakt om zich aan te sluiten bij deze franchiseformule en stroomt het ondernemen door uw bloed,klik dan hier voor meer informatie.