Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ontbijt- en lunchformule GrabaMelt opent eerste vestiging

Afgelopen maandag opende GrabaMelt haar eerste vestiging in Nederland. De pilotstore van de nieuwe franchiseformule is te vinden aan de vernieuwde Diagonaal in Citymall Almere.

Een van de drie initiatiefnemers van GrabaMelt is Lloyd Vandenberg, CEO van de Glendale Group, en tot voor kort eigenaar van zaken op Schiphol als Juggle Juice Bar, DUTCH & delicious, Café Rembrandt, Per Tutti, WINGS food & drinks, LOTZ, Dixie, Toko to go, Happy Seafood en Amstelhoeck in hartje Amsterdam. Na de recente verkoop van zijn zaken op Schiphol, ontwikkelde hij samen met twee partners het GrabaMelt concept.

Een tosti is een product dat door bijna iedereen, van 4 tot 90 jaar oud man of vrouw, wel lekker wordt gevonden. Een warm broodje met verschillende keuzes aan toppings biedt voor ieder wat wils. Het is een product dat heel vaak als laatste, eenvoudige variant op de kaart staat. Wij wilden daar iets bijzonders mee doen. En zo ontstond de Tosti 2.0,” verklaart Lloyd Vandenberg.

Er is lang nagedacht over de locatie van de eerste vestiging. Uiteindelijk is gekozen voor Almere. “Almere trekt met haar regionale aantrekkingskracht, het Gooi, Amsterdam tot en met Friesland en Groningen, een zeer gevarieerd winkelpubliek. Hierdoor kunnen wij goed testen op welke behoefte GrabaMelt binnen Nederland nog verder in kan spelen.”

Over de ambitie van GrabaMelt kan Vandenberg kort zijn: “Onze ambitie is om na de eerste vestiging in Almere er meerdere in Nederland uit te gaan rollen, met een combinatie van eigen winkels en franchise. We willen in 2016 op 5 winkels zitten om vervolgens verder door te groeien naar 20+ locaties. Ook zullen we met Food Trucks evenementen aandoen.”

Meer weten over de formule? Kijk dan op www.grabamelt.com.