Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ontdek waarom Infrarood Fitness steeds populairder wordt!

In een vergrijzend Nederland groeit de vraag naar een aangename en veilige manier van trainen. Maar waarom kiezen steeds meer mensen voor Infrarood Fitness?

De perfecte samensmelting van Infrarood en beweging

In de Infrarood FitnessCabine werken infraroodlampen op een unieke manier samen met ons lichaam. Infraroodstraling zet onze lichaamscellen in beweging in combinatie met fysieke oefeningen waardoor het lichaam razendsnel opwarmt. Een warming-up is daardoor niet nodig. Vervolgens start het transpiratieproces, dit proces reinigt ons lichaam van schadelijke stoffen zoals nicotine, alcohol, metalen en gifstoffen uit voeding. Tegelijkertijd verbetert transpiratie de conditie van onze huid, ontlast het de nieren en versnelt het de afvoer van opgehoopte zuren in de spieren. Dit resulteert in minder spierverzuring na een intensieve training en bijna geen spierpijn. Warme spieren zijn immers flexibeler en kunnen meer weerstand aan. Daarbij zorgen warme spieren voor minder stijfheid en pijn tijdens het sporten.
Bovendien belast het trainen in de cabine, zelfs in liggende positie, de gewrichten nauwelijks. Dit maakt Infrarood Fitness ideaal voor oudere mensen met stijve spieren, gevoeligheid voor verzuring en reumatische aandoeningen.

Infrarood Fitness: een zegen voor gewrichten

Helaas maar een feit is dat je gemiddeld vanaf 50 jaar meer last van spieren en gewrichten krijgt. Vooral bij vrouwen tijdens de menopauze als gevolg van hormonale veranderingen. Ook zijn we op oudere leeftijd gevoeliger voor blessures. Desalniettemin is beweging en sport essentieel om ons spierstelsel in topconditie te houden.
Voor mensen vanaf ongeveer 50 jaar is “gewone” fitness vaak geen haalbare optie vanwege het risico op blessures. Dit kan leiden tot het opgeven van sportieve activiteiten. Voor deze groep biedt Infrarood Fitness de perfecte oplossing. Blessures zijn hierbij vrijwel uitgesloten, en je bouwt aan kracht en vitaliteit!

Franchisen bij Infrarood Fitness

Indien je interesse hebt in het oprichten van je eigen onderneming, dan is Infrarood Fitness wellicht wat voor jou. Bij Infrarood Fitness krijg je niet alleen de kans om je eigen bedrijf te leiden, maar ook om de gemeenschap te ondersteunen bij het verbeteren van hun gezondheid en welzijn.
Vraag nu (vrijblijvend) informatie aan om meer te weten te komen over de mogelijkheden bij Infrarood Fitness.

Ontvang gratis meer informatie over Infrarood Fitness

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Infrarood Fitness

×