Ontslagen Blokker-directeur sleept Blokker voor de rechter

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Blokker

Oud formule- en marketingdirecteur Robert Bohemen sleept Blokker voor de rechter. Bohemen probeert via een kort geding succesvol in beroep te gaan tegen zijn ontslag. De rechtszaak zou 18 mei jl. plaatsvinden, maar is nooit doorgegaan. De reden waarom de rechtszaak niet door is gegaan, is onbekend. Dit meldde RetailNews onlangs.

Blokker Holding is de afgelopen tijd al vaker in het nieuws geweest vanwege de sluiting van meer dan honderden vestigingen en het terugkeren naar de roots. Het terugkeren naar de oude formule beviel Bohemen echter niet, hij wilde alleen de identiteit van Blokker aanscherpen. Algemeen directeur van Blokker, Rob Heesen wilde dat Bohemen zich achter dit besluit zou aansluiten, maar op het moment van de waarheid meldde Bohemen zich ziek.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Anoniem

    De heer Bohemen heeft eerst schoon schip gehouden op het hoofdkantoor. Eerst aangeven dat er absoluut geen ontslagrondes plaats vindt, vervolgens strooien met negatieve beoordelingen en vaststellingsovereenkomsten. Wellicht nu slachtoffer van zijn oneerlijke en wijze van handelen.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website