Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ontvang de beste begeleiding bij financieringsaanvragen met Goede-Zaak

11 juni 2024

Het verkrijgen van een zakelijke financiering kan een uitdagend proces zijn, vol complexe vereisten en documentatie. Om aspirant-ondernemers te ondersteunen, biedt Goede-zaak nu uitgebreide begeleiding bij elke stap van het aanvraagproces. Dit maakt het voor ambitieuze franchisenemers eenvoudiger om hun dromen te realiseren.

Persoonlijke adviesgesprekken

Een van de kernpunten van de begeleiding door Goede-zaak is de persoonlijke adviesgesprekken die zij aanbieden. Rob Videler, een ervaren financiële adviseur, staat klaar om met jou je specifieke financieringsbehoeften te bespreken.

 •         Jouw specifieke financieringsbehoeften
 •         Op maat gemaakte oplossingen voor jouw bedrijf
 •         Tips om je kredietwaardigheid te verbeteren
Documentatie ondersteuning

Het correct voorbereiden van de benodigde documentatie is cruciaal voor een succesvolle financieringsaanvraag. Goede-zaak helpt je bij:

 •         Het opstellen en beoordelen van jaarrekeningen en winst- en verliesrekeningen.
 •         Het samenstellen van een gedetailleerd en overtuigend ondernemingsplan.
 •         Het verzamelen en organiseren van alle benodigde documenten.
Begeleiding bij de aanvraagprocedure en verder

Naast de voorbereiding biedt Goede-zaak ook stap-voor-stap begeleiding tijdens de daadwerkelijke aanvraagprocedure. Dit omvat:

 •         Assistentie bij het invullen van aanvraagformulieren.
 •         Het voorbereiden van presentaties voor kredietverstrekkers.
 •         Ondersteuning bij eventuele onderhandelingen.

Daarnaast profiteer je van het uitgebreide netwerk van Goede-zaak. Zij kunnen je in contact brengen met financiële instellingen, investeerders en andere ondernemers die jouw bedrijf verder kunnen helpen. Dit netwerk vergroot de kans op goedkeuring van je financieringsaanvraag aanzienlijk.

Nazorg en Vervolgacties
 •         Het opvolgen van de status van je aanvraag
 •         Eventuele herzieningen of aanvullingen die nodig zijn
 •         Vervolgstrategieën voor toekomstige financieringsrondes
Aanmelden voor begeleiding

Goede-zaak biedt ook hulp aan gevestigde ondernemers met vragen over marketing, geldleningen, mkb-bedrijfskredieten, franchise, bedrijfsovernames, personeel en administratie. Met professioneel advies en maatwerkoplossingen helpt Goede-zaak jouw bedrijf op koers naar succes.

“Wij kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan de groei en het succes van jouw bedrijf. Door gebruik te maken van onze diensten, zorg je ervoor dat je goed voorbereid en zelfverzekerd het financieringsproces ingaat. Laat ons je begeleiden naar succes!” Sluit Videler enthousiast af.

Wil je gebruikmaken van de begeleiding bij financieringsaanvragen door Goede-zaak? Neem dan contact op via info@goede-zaak.nl of bel 071-572 26 70. Voor meer informatie kun je ook de website van Goede-zaak bezoeken.

×