Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ontwikkeltrajecten LMI voorzien in groeiende behoefte

‘Het draait om leiderschap, samenwerken en effectiviteit’

De groei zit erin bij LMI, een formule voor resultaatgerichte persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zeker nu de economie weer flink op toeren raakt. “Door COVID zijn veel mensen en organisaties zich gaan bezinnen op wat er allemaal verandert,” aldus franchisegever Edwin Hoek van LMI Nederland. “Vraagstukken rond strategie, motiveren, persoonlijk leiderschap en productief zijn met de aanwezige medewerkers. Precies het soort vraagstukken waarbij LMI ze kan begeleiden.”

Er wordt een steeds groter beroep gedaan op leiderschap

LMI is een internationale formule met ontwikkeltrajecten die de prestaties van ondernemers, leidinggevenden en ondernemingen verbeteren. Met resultaatgarantie. LMI is actief in meer dan 80 landen. De franchisegever van LMI in Nederland, Edwin Hoek, ziet dat de groei in 2021 verder is opgeveerd na het afbouwen van COVID-beperkingen.

In Nederland heeft LMI nu 6 franchisenemers, sommigen van hen hebben ‘managing partners’. Zij hebben volop werk. “Bedrijven zijn hard bezig hun business weer op te starten,” ervaart Hoek. “Er zit veel in de pijplijn. De markt is beter dan ik ooit in 20 jaar heb gezien. Voor onze ondernemers is het zaak om relaties op te bouwen en beschikbaar te zijn wanneer de vraag komt. En die vraag komt nu steeds vaker en sneller.”

“Er wordt steeds meer een beroep gedaan op het leiderschap van managers en directieleden. Ze moeten zorgen dat ze de juiste mensen krijgen en vasthouden. In een wereld die zo complex en in beweging is, is een vorm van ‘gedistribueerd leiderschap’ nodig, waarin verantwoordelijkheden worden gedeeld. Met mensen die meer zelfstandig werken, initiatief nemen, goed communiceren en samenwerken, en productief zijn.”

Fysiek en online

De franchisenemers-bijeenkomsten van LMI vinden soms online plaats. “Sinds medio 2021 komen we ook weer écht samen, want het is zinvol om elkaar ook af en toe fysiek te ontmoeten. Dat merken we ook bij klanten. Hoewel we klanten ook volledig online kunnen begeleiden en onze producten daarop zijn ingericht, doen we dat nu nog weinig. Het heeft echter soms duidelijke voordelen, dus de online begeleiding gaat zeker toenemen.”

Ontvang gratis meer informatie over LMI Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

LMI Nederland