Ook Arron gaat voor beoordeling Franchise Keurmerk

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


De franchiseorganisatie Arron staat klaar voor beoordeling door Stichting Franchise Keurmerk: De interne communicatie naar alle franchisenemers heeft inmiddels plaatsgevonden en alle documenten zijn reeds in het bezit zodat het beoordelingstraject van start kan gaan. Vanaf 8 maart kunnen de franchisenemers van Arron hun visie geven over de beleving van de formule en de samenwerking met hun franchisegever middels deelname aan een vragenlijst en anonieme interviews.

Arno Weerwag, John Eichhorn en Ronald Weerwag van Arron : ‘Wij vinden het belangrijk dat je niet alleen aan de kwaliteit naar buiten toe werkt, maar zeker ook van binnenuit aan de organisatie werkt. Hierin hebben wij met Stichting Franchise Keurmerk een zeer geschikte partner gevonden, die ons hierin gaat ondersteunen’.

‘Ik ben heel blij dat Arron zo open het traject in gaat’, aldus Emy Smolders, voorzitter van stichting Franchise Keurmerk. ‘De formules die inmiddels gecertificeerd zijn, geven aan dat ze goede eyeopeners hebben gekregen om nog beter te gaan samenwerken en dat heeft zijn effect op de totale organisatie.’

Er lopen momenteel gesprekken met diverse franchiseorganisaties. ‘Het feit alleen al dat er zoveel belangstelling voor is, geeft aan dat formules de toegevoegde waarde zien. En uiteraard is het een spannend traject! Daarom geven we na 8 weken al het eerste verlossende beoordelingsrapport. Bij Arron is dat moment op 20 april.’, aldus Smolders.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 2 maart.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.