Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ook in 2014 blijft Jumbo groeien

Ook in 2014 blijft het aantal Jumbo supermarkten stijgen. Komend jaar is de keten van plan om ongeveer honderd nieuwe winkels te openen. Momenteel telt de formule 375 winkels. De groei is mogelijk gemaakt door de overname van Super de Boer in 2009 en C1000 in 2012. Jumbo is nog steeds bezig met het ombouwen van de C1000-winkels.

Tempo
Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten vertelt aan Levensmiddelenkrant: “In 2014 zetten we deze koers voort en voeren we het tempo zelfs nog hoger op door de opening van ongeveer honderd nieuwe winkels.” Door het opvoeren van het tempo blijven er eind 2014 nog slechts 100 C1000 winkels over.

Eind januari openen de eerste drie winkels van het nieuwe jaar: Spijkenisse (Vlinderveen), Breda (Dr. Struyckenplein) en Lage Zwaluwe (Pastoor van Hooijdonklaan). De winkels in Spijkenisse en Lage Zwaluwe zijn voormalige C1000 winkels en sluiten ruim twee weken hun deuren om een volledige metamorfose tot Jumbo supermarkt te ondergaan. De vestiging in Breda is compleet nieuw en wordt gebouwd ter vervaning van een ander Jumbopand in Breda.